MR. SHOARMA

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 2487 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Mr. Shoarma. Meer weten? Ontdek meer

12 jun 2024 om 20:35 alles prima
12 jun 2024 om 6:27 Eerste keer besteld vanwege de hogere prijs, maar het was het zeker waard. Alles was heerlijk en netjes ingepakt, met natte doekjes en een snoepje erbij. Erg tevreden!
11 jun 2024 om 19:56 Wel 4 sterren omdat het altijd goed is. Deze keer echter slappe patat wat we niet van jullie gewend zijn. We hadden een extra grote portie besteld maar de hoeveelheid was precies wat we normaal bestellen… De smaak was zoals altijd prima!
7 jun 2024 om 13:03 Lekker eten en goed op temperatuur allemaal. Topper
4 jun 2024 om 19:29 Grote shoarma besteld en betaald , medium gekregen !! Zou na bezorgd worden zei de man aan de telefoon , maar het moet nog steeds komen! Slechte zaak!!!
3 jun 2024 om 20:34 Eten was goed alleen ik had 3x knoflook erbij besteld. Kreeg 1 klein bakje knoflook voor een hele grote bak Shoarma dat was een beetje jammer. Hier bij de plaatselijke snackbar nog knoflook gehaald.
3 jun 2024 om 19:52 Heerlijke kipsate
2 jun 2024 om 21:04 De etan wss super lekker
2 jun 2024 om 20:05 Top
2 jun 2024 om 19:06 Er was wat fout gegaan,met onze bestelling. Na mijn telefoontje,kreeg ik binnen 10 minuten,wat ik wel had besteld.Ik was al blij met Mr.Shoarmal.Nu superblij.Wat een toppers .Nog bedankt.
1 jun 2024 om 23:10 Keurig verzorgd, warm en smakelijk! Zeker een aanrader
27 mei 2024 om 20:34 De eerste keer dat we kapsalon bestelde was het perfect. meer patat dan doner. weinig kaas. bakjes niet goed gevuld.